Tiszavirág Panzió házirend

 

Bejelentkezés / Kijelentkezés:

A szálláshely az érkezés napján 14.00-18.00 órától foglalható el, az elutazás napján délelőtt 8.00-10.00-ig áll rendelkezésre.

Külön díjazás esetében lehetőség van a szállás korábbi időpontban való elfoglalásához, ami 12.00-14.00 között történik, ennek 2000.-Ft a felára, illetve a távozás napján tovább maradásra is van lehetőség 10.00-12.00 óráig, ennek felára szintén 2000.-Ft.

 Mindkét esetben előzetes egyeztetésre van szükség!

A bejelentkezéskor köteles olvashatóan kitölteni a regisztrációs űrlapot melynek adatait a recepción dolgozó munkatárs az okmányok alapján egyezteti.

A lefoglalt időpont idő előtti elutazása esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.

 

Fizetés:

A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése érkezéskor a recepción történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, abban az esetben is köteles a lefoglalt éjszakák szállásdíját kifizetni.

Fizetési módok: készpénz, euro, bankkártya ( Maestro, Mastercard, Visa), Szép kártya (OTP ).

Az idegenforgalmi adót nem lehet Szép kártyával fizetni!

 

Parkoló használat:

A parkoló kamerával védett és ingyenes. A behajtó és a parkoló területén a mindenkori KRESZ szabályok vannak érvényben. 

Elektromos autó részére töltési lehetőséggel kialakított parkolóhely.

Apartmanonként, szobánkként egy parkoló ingyen biztosított a Vendégek számára.

 

Dohányzás:

A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan TILOS!

Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás!

Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék.

 

Szobák, berendezési tárgyak használata:

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket,  ágyneműt stb. a házból kivinni tilos!

Távozáskor a szobákat átnézzük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük.

A szobából való távozáskor kérjük győződjön meg, hogy klíma, villany lekapcsolva vannak, illetve a vízcsapok el vannak zárva.

Bármilyen meghibásodást észlel kérjük azonnal, haladéktalanul jelezze a recepción, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Az átadott szobakulcsok elvesztése esetén a Vendég haladéktalanul köteles szólni a recepción, illetve az ezzel járó költségeket megtéríteni (ajtó kinyitás, zárcsere stb.)

 

Étkezés:

Apartman: Az apartmanok mini felszerelt konyhával rendelkeznek.

A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat.

A szoba ára nem tartalmazza a reggelit, azt az arra kijelölt helyen lehet elfogyasztani reggel 07.00 és 10.00 óra között, aminek az ára 2200.-Ft/fő, a recepción előre egyeztetve!

   

Tűzrakás-bográcsozás, grillezés:

Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt farakásból, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet.

Tüzifa biztosítása: 1000.-Ft/adag

Grillsütő használata: 2500.-Ft/ alkalom

A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére!

 

Szolgáltatások:

A wifi használat ingyenes.

A szállóhely rendelkezik szaunával, ennek igénybevételi feltétele, minimum 3-4 órával szaunázás előtt kérjük a recepción jelezni szíveskedjen.

Szaunázási lehetőség: 9:00-21:00 használható

Háziállat behozatalára a Tiszavirág Panziónk egész területére tilos, de a Sulyom Panziónk egyik faházában engedélyezett, ennek a napi díja 2500 Ft/éj. Minden esetben kérjük az állat gazdáját, hogy az állattal kapcsolatos igazoló dokumentumot hozza magával, a biztonságát szavatoló egyéb kiegészítő felszereléssel együtt. Kérjük a gazdákat, a kutya ürüléket higiéniai előírásoknak megfelelően összeszedni és kidobni.

 

 

Egyéb:

A szobában felejtett értékeket 2 hónapig áll módunkban megőrizni, s amennyiben jelzik felénk a megadott időponton belül a megadott címre el postázzuk.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések stb.).

A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja.

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!